- تاریخ انتشار : 1404/02/09 - 10:09
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /Z3F7
حمایت از سرمایهگذاران نیروگاه های خورشیدی استان مرکزی
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت:حمایت از سرمایهگذاران نیروگاه های خورشیدی استان مرکزی و رفع موانع اجرایی از جمله اولویتهاست.

قدرت اله ابک در نشست واگذاری ساختگاههای منتخب برای احداث نیروگاههای خورشیدی، ضمن تأکید بر اهمیت حمایت از سرمایهگذاران و تسهیل فرآیندهای اجرایی، اظهار داشت: استان مرکزی ظرفیت بالایی در تولید انرژی خورشیدی دارد و با سرمایهگذاری مناسب میتوان این حوزه را به یکی از ارکان توسعه پایدار منطقه تبدیل کرد.
وی بابیان اینکه 3000هکتار زمین در استان مرکزی برای احداث نیروگاه های خورشیدی واگذار شده است، افزود: اگر بر روی زمین واگذار شده ظرف 10روز فرایند اجرای کار آغاز نشود ،زمین از سرمایه گذار اخذ و به سرمایه گذار دیگری واگذار خواهد شد.
ابک با اشاره به اینکه این جلسه با هدف رفع موانع و تشویق سرمایهگذاران به مشارکت در تولید انرژی پاک و ارتقای زیرساختهای مورد نیاز برای احداث نیروگاههای خورشیدی در استان برگزار شده است،افزود:حمایت از سرمایهگذاران و رفع موانع اجرایی از جمله اولویتهای ما در این مسیر خواهد بود.
مجری نیروگاههای ۳ مگاواتی ساتبا، با اشاره به ضرورت بهرهگیری از روشهای نوین و فناوریهای پیشرفته در احداث نیروگاههای خورشیدی، گفت: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر نیازمند برنامهریزی دقیق، حمایتهای مالی و تسهیل فرآیندهای اجرایی است.
. محمد دوست افزود:با هماهنگی و اقدامات خوب انجام شده به زودی استان مرکزی به قطب تولید انرژی پاک تبدیل خواهد شد .
وی تصریح کرد:در راستای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و تأمین برق پایدار، ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی تا قبل از اوج بار سال ۱۴۰۴ به مدار می آید و این پروژه با همکاری ساتبا و شرکتهای توزیع نیروی برق اجرا میشود و نقش مهمی در کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز در این جلسه با بیان اینکه فراهمسازی زیرساختهای لازم برای توسعه نیروگاههای خورشیدی یکی از اولویتهای این شرکت است، افزود: با اجرای طرحهای سرمایهگذاری جدید، بستر مناسب برای احداث نیروگاههای خورشیدی و بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای موجود فراهم خواهد شدو این اقدام، گامی مهم در راستای کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و حرکت بهسوی انرژی پایدار خواهد بود.
محمود محمودی گفت: همکاری دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی برای تسهیل سرمایهگذاری در این حوزه باید مورد بررسی قرار گیرد تا سرمایهگذاران بتوانند با حمایت بیشتر در این مسیر گام بردارند.
وی افزود:با توجه به رشد روزافزون تقاضا برای انرژی و ضرورت توسعه منابع تجدیدپذیر، این نشست را میتوان نقطه عطفی در سیاستهای انرژی استان مرکزی دانست که مسیر را برای آیندهای پایدار و کممصرفتر هموار خواهد کرد.
Send to friends